آیلند ویزا

ویزای استارتاپ کانادا سال 2021

Rate this post

از آنجایی که ویزای استارت آپ کانادا یکی از مناسب ترین روش های دریافت اقامت دائم این کشور است، افراد علاقه مند به این زمینه کاری در صورتی که ایده و اختراع خاصی داشته باشند، می توانند این شیوه مهاجرتی را انتخاب کنند. اگر اختراع یا ایده تجاری خاصی دارید که فکر می کنید می تواند در بازار جهانی حرفی برای گفتن داشته باشد پس معطل نکنید و برای اقامت دائم کانادا با استارتاپ فرآیند درخواست ویزا را آغاز کنید.
در این مسیر اولین گام این است که اگر سرمایه لازم برای شروع کار را ندارید نقشه ای دقیق و کامل برای جذب سرمایه گذار طراحی کنید. در این فرصت شما را با شرایط برنامه استارتاپ کانادا و دریافت ویزای استارتاپ start up visa اقامت دائم کانادا آشنا می کنیم.
در این زمینه باید ابتدا به سوالاتی پاسخ داده شود:

آیا شرایط برای دریافت اقامت کانادا از طریق استارتاپ برای ایرانی ها مهیا است؟ برای مهاجرت از طریق استارتاپ چه شرایطی لازم است؟ راه اندازی استارتاپ در کانادا چه مزایا و معایبی دارد؟ آیا امکان مهاجرت همه اعضای خانواده با روش برنامه کار آفرینی یا استارتاپ در کانادا وجود دارد؟
احتمالا اطلاع دارید که ایجاد استارتاپ یکی از روش های سرمایه گذاری و کار آفرینی برای دریافت ویزای دائم کانادا است که البته شرایط ویژه ای دارد

شرایط راه اندازی استارتاپ در کانادا

افرادی که تمایل به مهاجرت به شیوه ویزای استارتاپ کانادا دارند باید ابتدا اطلاعات کلی در مورد وضعیت جغرافیایی کانادا داشته باشند. می دانید که کشور کانادا رتبه دوم پهناورترین کشور دنیا را دارد و در قاره آمریکای شمالی واقع شده است.
کانادا با مساحتی حدود 10 هزار کیلومتر مربع نسبتا جمعیت کمی به اندازه 37 میلیون نفر را در خود جای داده است. پایتخت این کشور اوتاوا بوده و ایالت ها و شهرهای دیگر این کشور مهاجرپذیر شامل ونکوور، تورنتو، اونتاریو، ساسکاچوان، کبک، نیوفندلند، پرنس آیلند، نیوبرانزویک ، بریتیش کلمبیا و… می باشد.
واحد مبادلات پولی این کشور دلار و زبان رسمی آن انگلیسی است. چند سالی است که آوازه این کشور به عنوان بهترین کشور جهان برای مهاجرت سرمایه گذاری، تحصیل، کار آفرینی یا مشاغل شخصی و…. به گوش همه رسیده است و از این رو یکی از بهترین کشورهای مهاجر پذیر دنیا به شمار می رود.

دریافت اقامت استارتاپی کانادا چگونه است؟

دریافت اقامت با روش راه اندازی استارتاپ چند سالی است که در میان راه های مهاجرت به کانادا مطرح شده است. این قانون به این صورت تشریح شده است که دولت کانادا چند سال است که از افرادی با ایده ها و فکرهای کسب و کار مبتکرانه حمایت می کند. البته در توضیح این موضوع لازم است بیفزاییم که این نوع حمایت ها با شیوه های معمول سرمایه گذاری در این کشور مانند راه اندازی رستوران، خرید هتل، خرید ملک و… تفاوت دارد.

نحوه دریافت ویزای استارتاپ کانادا

حقیقتش این است که افرادی که بتوانند طرح های نوآورانه و اقتصادی خود را که در جهت پیشرفت اقتصاد این کشور تاثیر مثبت دارند را اثبات نمایند، می توانند از تسهیلات مهاجرت از طریق استارتاپ کانادا استفاده کرده و برای خود و خانواده شان اقامت دائم دریافت کنند.
در صورتی که این طرح های کار آفرینی پیشنهادی مورد تایید قرار بگیرد، افراد اجازه ورود به خاک کشور کانادا را بدست آورده و تاییدیه اقامت دائم (COPR) Confirmation of Permanent Residence برای خود شخص و خانواده او صادر خواهد شد.

شرایط راه اندازی استارتاپ کانادا 2021

مدتی است که دولت کانادا شرایط سهل تری برای افراد متقاضی دریافت ویزای استارتاپ کانادا قرار داده است. جریان از این قرار است که متقاضیان می توانند با حداقل سرمایه 30 تا 100 هزار دلار کانادا کسب و کارشان را شروع کنند و شرایط برای دریافت اقامت را کسب کنند. شرایط جانبی که در این شیوه مهاجرت برای متقاضی در نظر گرفته شده شامل مدرک زبان با نمره متوسط، سن قابل قبول، داشتن تجربه های کسب و کاری در زمینه مورد تقاضا، ارائه پلن بیزینسی متقاعد کننده می باشد.
افرادی که با این روش برای ویزای استارتاپ کانادا اقدام می کنند ابتدا اقامت دائم کانادا را دریافت کرده و پس از طی دو سال شرایط دریافت پاسپورت کانادا را از دولت این کشور خواهند داشت. البته افرادی که قصد مهاجرت با این راهکار دریافت ویزا را دارند باید از استانداردهای سرمایه گذاری در کانادا به طور کامل آگاهی داشته باشند.

آیلند ویزا آیلند ویزا