آیلند ویزا

چرا کانادا برای راه‌اندازی استارت‌آپ مناسب است؟

Rate this post

دولت کانادا چند سالی است که برای ایجاد بستر مناسب برای رشد اقتصادی کشورش و در ضمن حمایت از افراد مستعد متقاضی مهاجرت با ایده‌های خاص که قابلیت اجرا دارند، فرهنگ راه‌اندازی استارت‌آپ را گسترش داده ‌است. راه اندازی استارت آپ کانادا در طی چند دهه گذشته با حمایت‌های مالی (پرداخت وام) و انواع مشوق‌های مالیاتی و مهم‌تر از همه اعطای ویزای استارت‌آپ کانادا همراه بوده و شرایط را برای جذب نخبگان سراسر دنیا فراهم کرده ‌است.
با استقرار دانشگاه‌های مطرح جهانی در کانادا و در کنار آن اجرای چنین طرح‌های دانش بنیانی روحیه رقابت در میان دانشجویان روز به روز تقویت می‌ شود. در این‌ راستا از دانشجویان و نخبگان بین‌المللی حمایت‌های ویژه‌ای در قالب اعطای اقامت دائم کانادا انجام می‌شود.

حمایت‌های دولت کانادا از استارت‌آپ ها

دولت کانادا با طرح‌ریزی برنامه‌های متنوع مهاجرتی و بومی به استارت‌آپ های دارای قابلیت‌های ویژه کمک می‌کند تا ایده‌های نوآورانه خود را در این کشور عملیاتی کنند. این حمایت‌های ویژه در قالب اعطای وام‌های بلندمدت، انگیزه‌های مالیاتی، کمک‌هزینه‌های مالی و یارانه حقوق و مهم‌تر از همه اعطای ویزای کانادا شکل می گیرد. از این رو کشور کانادا بهترین موقعیت را برای کارآفرینی دارد و با استفاده از تسهیلات ویژه دولت کانادا می توانید به موفقیت های درخشانی دست یابید.

اعطای وام به کارآفرینان

دولت کانادا برای رونق بخشیدن به کسب‌وکارها و شکل‌گیری ایده های نوین وام‌هایی به‌صورت وام کارآفرینی یک‌میلیون‌دلاری یا وام دانشجویی 3000 دلاری در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد.

سیاست‌های خاص مالیاتی

تخفیف در مالیات‌های سالیانه و محلی، تخصیص اعتبار و بازپرداخت‌های پائین از مهم‌ترین تسهیلات دولت کانادا برای حمایت از استارت‌آپ های نوپاست. علاوه ‌بر این اعطای تسهیلات و اعتبارات برای توسعه علمی و پژوهشی از پاداش‌هایی است که برای تشویق در ایجاد زیرساخت‌های مناسب شغلی در نظر گرفته می‌شود.

یارانه دستمزد

یکی از اقدامات متفاوت دولت کانادا برای پشتیبانی از کسب‌وکارهای نوآورانه حمایت‌های مالی برای پرداخت حقوق کارمندان است. در این زمینه سازمان‌های وابسته به دولت کانادا در برنامه‌های محلی اهدافی همچون استخدام فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و دانشجویان، یارانه دستمزد و تحت پوشش قرار دادن هزینه‌ها را به کار می‌گیرند.
یکی از مزایای بزرگ راه اندازی استارت آپ کانادا این است که به کارآفرینان اقامت دائم تعلق می‌گیرد و مانند سایر کشورها پیش شرط های اقامت موقت و مشروط برای افراد در نظر گرفته نمی‌شود. بنابراین کارآفرینانی که مرحله پذیرش از سازمانهای زیر نظر دولت کانادا را با موفقیت سپری می‌کنند، ویزای اقامت دائم کانادا دریافت کرده و با خیال آسوده مهاجرت می‌کنند.
در این میان هیچ برنامه مشروطی مانند موفقیت تجاری در کانادا سر راه آن‌ها نیست. برجسته‌ترین مزیت ویزای استارت‌آپ کانادا سرعت در پذیرش اقامت افراد متقاضی است بدون این‌که نیازی به سطح بالای دانش زبانی و سوابق کاری مشابه در ایران داشته باشند. بنابراین سرمایه‌گذاران و کارآفرینان پس ‌از گذراندن مرحله دریافت تأییدیه می‌توانند برای دریافت کارت اقامت کانادا PR اقدام کنند.
برتری این شیوه مهاجرتی نسبت‌به انواع دیگر کوتاهی فرآیند پذیرش از هنگام ثبت پرونده تا قطعی شدن اقامت دائم است که حداکثر یک‌سال و نیم زمان می‌برد. در خلال پیگیری امور می‌توانید برای پذیرش ویزای کار کانادا وارد عمل شوید که معمولاً پروسه ۲ ماهه دارد.

اولین مرحله درخواست ویزای استارت‌آپ کانادا

در اولین گام در مسیر درخواست ویزای استارت‌آپ کانادا باید یکی از سازمان‌های مورد تأیید کانادا را مجاب کنید که ایده بیزینسی شما بستر مناسبی برای سرمایه‌گذاری داشته و آینده درخشانی خواهد داشت. بلافاصله پس ‌از این‌که تعهدنامه سرمایه‌گذاری سازمان‌های مربوطه را کسب کردید، می توانید پروسه مهاجرت به کانادا را به جریان بیندازید و در مرحله اول اقامت دائم و درنهایت شهروندی کانادا را برای خود و خانواده‌تان به دست آورید.

اثبات قابلیت‌های فردی

در فرآیند راه‌اندازی استارت آپ کانادا تنها ارائه یک ایده ناب تجاری و قابل اجرا برای دریافت ویزای کانادا کافی نیست و لازم است شواهد و مدارک دیگری مانند تجربیات و پژوهش‌های علمی و اثبات توانایی‌های مالی را ارائه دهید.
در این ‌راستا باید با دلایل شفاف و معقولانه ثابت کنید که طرح تجاری شما قابلیت مطرح شدن در سطح جهانی را دارد و می تواند یکی از نیازهای اصلی جامعه کانادا را برطرف کند و در عین حال به سودآوری مناسبی می‌رسد. از سوی دیگر باید نشان دهید که استانداردهای امنیتی کافی برای ورود به خاک کانادا را دارید و یک سری تست‌های پزشکی موردنظر را انجام دهید.

آیلند ویزا آیلند ویزا