ویزای توریستی

گروه آیلند

ویزای توریستی چیست؟

ویزای توریستی یک سند رسمی در گذرنامه شما است. این سند نشان می دهد که شما شرایط مورد نیاز برای سفر به کانادا را دارید. متقاضیان برای سفر به کانادا نیاز به ویزای توریستی خواهند داشت.

الزامات اصلی اخذ ویزای توریستی

  • پاسپورت معتبر
  • داشتن سلامت کامل
  • داشتن هیچگونه سوء پیشینه
  • داشتن تمکن مالی: مقدار پول بسته به مدت زمانی است که متقاضی قصد ماندن در کانادا را دارد و اینکه آیا در هتل یا با دوستان و بستگان میماند.
  • قانع کردن آفیسر که شما بخاطر وابستگی هایی مانند شغل، خانه، دارایی های مالی یا خانواده به کشور خود بازمیگردید.
  • نداشتن قصد کار و تحصیل در کانادا.
  • ممکن است نیاز به انجام آزمایشات پزشکی(اصولا زمانیکه کمتر از ۶ ماه قصد ماندن داشته باشید درخواست نمیشود) و دعوتنامه داشته باشید.
  • لازم بذکر است که اکثر ایرانیانی که ویزای شنگن ندارند، رد میشوند.

تفاوت بین ویزای Single و Multiple چیست؟

تفاوت اصلی بین این دو نوع ویزا این است که یک ویزای Single تنها اجازه یکبار ورود به کانادا را میدهد درحالیکه ویزای Multiple اجازه چندین بار ورود به کانادا را می دهد.

برای کدامیک اقدام کنیم؟

اصولا ویزای Multiple برای همه متقاضیان در نظر گرفته می شود. درخواست متقاضی بررسی میشود و براساس وضعیت متقاضی ویزا صادر خواهد شد.

آیا نیاز به انجام انگشت نگاری هست؟

لازم است شما و اعضای خانواده تان شخصا ظاهر انگشت نگاری انجام دهید.همه اعضای خانواده میبایست انگشت نگاری را در یک مرکز انجام دهند. با توجه به اینکه سفارت کانادا در ایران بسته میباشد لذا ایرانیان میبایست در یکی از کشورهای اطراف انگشت نگاری را انجام دهند. این مرحله پس از سابمیت پرونده، پرداخت هزینه Biometric و Application و پس از دریافت نامه Biometric انجام میشود.

شما میتوانید از ۲ طریق آنلاین و سنتی برای ویزای توریستی اقدام کنید.

چه مدت می توانم به عنوان توریست در کانادا بمانم؟

اکثر بازدیدکنندگان مجاز به اقامت شش ماهه از زمان ورود به کانادا می باشند . اگر افسر اجازه اقامت کمتر از شش ماه را به شما بدهد، در گذرنامه تاریخی را که شما باید کانادا را ترک کنید، درج میکند.

آیا در طول اقامت بعنوان توریست میتوانم کار یا تحصیل کنم؟

خیر. اگر قصد گذراندن دوره ای که کمتر از ۶ ماه به طول می انجامد را داشته باشید، موردی ندارد و نیازی به گرفتن Study Permit نیست.

 

 

 

? Who are Visitors

Visitors are persons who are not Canadian citizens or permanent residents of Canada, and are legally authorized to enter Canada to

visit Canada on holiday (vacation)
visit family
conduct business, etc
Visitors are restricted in length of stay and subject to various conditions

?What is a Temporary Resident Visa

A Temporary Resident Visa (TRV), also referred to as a visitor visa, is an official document issued by a Canadian visa office that is placed in your passport to show that you have met the requirements for admission to Canada as a temporary resident (either as a visitor, a student, or a worker)

?What are the requirements you must meet for a TRV

You must show the officer that you meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act (IRPA) and the Immigration and Refugee Protection Regulations and that you will be in Canada for a temporary stay

You must also

satisfy an officer that you will leave Canada at the end of your stay
not intend to work or study in Canada unless authorized to do so
be law abiding and have no record of criminal activity
not be a risk to the security of Canada
provide any additional document requested by the officer to establish your admissibility, and
be in good health (complete a medical examination if required)
?Are there medical requirements

If you plan to visit or study for six months or less

You usually do not need a medical exam

If you plan to visit or study for more than six months

You will need a medical exam if you

have lived temporarily for six or more months in a row
in any of these countries or territories
in the one year immediately before the date you want to enter Canada
?Can I work or study during my stay in Canada

Visitors are not allowed to work or study in Canada unless they are authorized to do so under the Immigration and Refugee Protection Regulations. In many cases, a work or study permit will be required

A temporary resident may also take a program of study up to six months duration without having to obtain a study permit

?Are there biometric requirements

You and your family members may need to appear in person to have your fingerprints and photograph (biometric information) taken at a biometric collection service point.

All family members who need their fingerprints and photograph taken and who are applying together should go to the same biometric collection service point