برنامه کارآفرینی نوا اسکوشیا

برنامه کار آفرینی نوا اسکوشیا

نُوا اِسکوشیا یکی از استان‌های کشور کانادا و واقع در ساحل جنوب‌شرقی این کشور است. نام «نُوا اِسکوشیا» عبارتی لاتین و به معنای «اسکاتلندِ نو» است.مرکز نوا اسکوشیا شهر هلیفکس است که بزرگ‌ترین شهر این استان نیز به حساب می‌آید و از مراکز اقتصادی منطقه است.

استان نوا اسکوشیا با جمعیت ۹۳۰٬۰۰۰ نفر جزء کم جمعیت‌ترین استانهای کانادا می‌باشد. استان نوا اسکوشیا به مهمان‌نوازی مشهور بوده و از فرهنگ‌های مختلف تشکیل‌ شده است. اسکاتلندی‌ها، فرانسوی‌ها، گانلیک‌ها و سیاه پوستان از جمله اقوامی هستند که تأثیر جاودانه ای در این استان برجا گذاشته‌اند.

شرایط اولیه برای اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کار آفرینی نوا اسکوشیا

  • داشتن حداقل سن ۲۱ سال
  • داشتن حداقل دارایی خالص به میزان حداقل $۶۰۰,۰۰۰ CAD
  • قابلیت سرمایه گذاری به میزان حداقل ۱۵۰،۰۰۰ دلار کانادا برای ایجاد کسب و کار در نوا اسکوشیا
  • داشتن مینیمم ۳ سال سابقه مدیریت فعال و مالکیت بیزنس (حداقل ۱/۳ حق مالکیت) و یا بیش از ۵ سال تجربه در نقش مدیریت ارشد کسب و کار
  • حداقل CLB 5 در زبان
  • قصد زندگی در نوا اسکوشیا به طور دائم همراه با مالکیت و مدیریت فعالانه کسب و کار در نووا اسکوشیا

مراحل انجام مهاجرت

مرحله ۱: پر کردن Expression of Interest.

مرحله ۲: پس از ارسال Expression of Interest، نمره متقاضی در یک ایمیل تأییدیه ارسال خواهد شد.

مرحله ۳: اگر متقاضی در برنامه گزینش انتخاب شده باشد،مجددا با ایشان تماس گرفته می شود. انتخاب بر اساس اهداف برنامه گزینش و ارزیابی Expression of Interest متقاضی انجام می­شود. ارسال Expression of Interest تضمین نمی کند که مقاضی در برنامه گزینش قبول شده است.

مرحله ۴: Apply کردن در برنامه نامزدی

مرحله ۵: اگر از متقاضی دعوت به Apply و انتخاب شد، دولت کانادا تصمیم خواهد گرفت که آیا متقاضی می تواند اقامت دائم دریافت کند یا خیر.

 

Introduction of the province

Nova Scotia is one of eastern Canada’s Maritime provinces on the Atlantic. Consisting of a peninsula and offshore islands, it’s home to puffins and seals, and popular for water sports like kayaking. The Bay of Fundy, with its famously extreme tides, is a whale-watching destination. Halifax, the capital, dominated by the star-shaped Citadel, is known for its lively waterfront and Victorian-era Public Gardens.

Immigration Requirement

Be 21 years of age or older

Want to live permanently in Nova Scotia while owning and actively managing a Nova Scotia business

Have a net worth of at least $600,000 CAD

Be able to invest at least $150,000 CAD of your own money to establish a business in Nova Scotia

  • Have at least 3 years’ experience actively managing and owning a business (1/3 ownership minimum) OR more than 5 years’ experience in a senior business management role
  • Have a score of at least 5 on the Canadian Language Benchmark in speaking, listening, reading and writing in English or French

 

Steps of Immigration

Step 1: Expression of Interest Criteria Process

Step 2: Invitation to apply

Step 3: In person interview and business performance agreement

Step 4: Work permit and business establishment in Nova Scotia

Step 5: Request for nomination

Step 6: Apply for permanent residence

کانادا جمعیت: 35,362,905 کشورهای بدون ویزا: 154 موقعیت: شمال امریکا پایتخت: اتاوا مساحت: 9,984,670 مترمربع زبان: انگلیسی(زبان رسمی) 58.7%، فرانسه(زبان رسمی) 22% ادیان: مسیحی 59.5% نوع حکومت: دموکراسی پارلمانی فدرال تحت قلمرو سلطنت مشروطه و مشترک المنافع واحد پول: دلار کانادا