ویزای طلایی پرتغال

 

معرفی استان

پرتغال کشوری در جنوب غربی اروپا است. پایتخت آن لیسبون و زبان رسمی آن پرتغالی است که از شاخهٔ زبان‌های رومی‌تبار است. جمعیت این کشور ۱۰٫۵ میلیون نفر و واحد پول آن یورو است. این کشور از اعضای اتحادیه اروپا و ناتو است و شیوه حکومتی آن جمهوری پارلمانی است. پرتغال جزء کشورهای توسعه‌یافته به‌شمار می‌آید.پرتغال دارای فرهنگ غنی و متنوع، آب و هوای مدیترانه ای و یک محیط امن و پایدار برای پرورش خانواده، انجام کسب و کار یا مسافرت میباشد.

مزایای مهاجرت به پرتغال

  • پروسه زمانی کوتاه
  • عدم نیاز به مدرک زبان و تحصیلات و سابقه مدیریت
  • امکان سفر به سایر کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزای شنگن
  • سیستم آموزشی و بیمه‌ی بهداشتی رایگان
  • امکان سفر بدون ویزا به آمریکا و کانادا
  • اجازه اقامت به کل خانواده همچنین فرزندان تا ۲۶ سال در پرونده مهاجرتی
  • حداقل حضور فیزیکی در پرتغال (حضور تنها ۷ روز در هر سال. متقاضی پس از سال پنجم می­تواند برای اقامت دائم و شهروندی پرتغال درخواست نماید.)
  • سود ۴ درصدی سالیانه
  • اقامت دائم بعد از پنج سال به عنوان ساکن موقت.
  • شهروندی بعد از یک سال به عنوان یک مقیم دائم.

 

شرایط اولیه برای اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

  • حداقل سن ۲۵ سال
  • متقاضی نباید حق شهروندی سایر کشورهای اروپایی را داشته باشد
  • مدرکی مبنی بر اینکه سرمایه گذاری از خارج کشور پرتغال نشات میگیرد
  • نداشتن سابقه کیفری
  • پرداخت هزینه های پرونده و پردازش در صورت لزوم
  • وارد شدن برای نخستین به پرتغال بار با یک ویزای شنگن معتبر
  • انجام دادن اقلیت های مورد نیاز(حضور هفت روز برای اولین سال در کشور پرتغال، ۱۴ روز برای دوره های دو ساله بعدی).

 

گزینه های سرمایه گذاری

برای کسب اقامت پرتغال به دو روش ذیل میتوان اقدام نمود:

 

  1. سرمایه گذاری در املاک

الف) خرید ملکی با ارزش ۵۰۰۰۰۰ € یا بیشتر.

ب) خرید ملک کلنگی با سن بیشتر از ۳۰ سال به ارزش ۳۵۰ هزار یورو به بالا.

  1. سرمایه گذاری در یک پروژه مصوب عمرانی

الف) متقاضیان میتوانند حداقل مبلغ ۳۵۰,۰۰۰ € در فعالیت های عمرانی سرمایه گذاری کنند که این مبلغ پس از ۵ سال با احتساب سود سالانه ۴ درصد به متقاضی مسترد خواهد شد.

ب) میتوانند حداقل ۲۸۰ هزار یورو را در زمینه بازسازی پروژه های ملی سرمایه گذاری کنند که این مبلغ هم پس از طی ۵ سال با احتساب سود سالانه ۴ درصد به متقاضی مسترد خواهد شد.

ج) متقاضیان در صورت تمایل میتوانند حداقل ۵۰۰۰۰۰ € برای سهام در صندوق های سرمایه گذاری یا venture Capital سرمایه گذاری کنند.

  1. ایجاد کار

متقاضیان باید ۱۰ شغل یا بیشتر کار ایجاد کنند.  این گزینه به علت پیچیدگیهای قانونی و تعهدات فراوانی که متقاضی بر عهده میگیرد برای اکثریت متقاضیان گزینه آسان و مطلوبی در زمان اجرا و برای حفظ شرایط اقامت نمی­باشد.

 

مراحل درخواست ویزای طلایی پرتغال

مرحله ۱: ثبت نام و ارسال اطلاعات اولیه متقاضی (کپی پاسپورت، رزومه و فرم های اولیه)

مرحله ۲: اخذ ویزا و بازدید از پرتغال به همراه خانواده جهت انگشت نگاری و آزمایشات بیومتریک

مرحله ۳: باز کردن حساب بانکی در پرتغال به نام متقاضی و انتقال سرمایه به آن حساب

مرحله ۴: پرداخت هزینه های دولتی به بانک پرتغالی

مرحله ۵: انتقال وچه سرمایه گذاری از حساب متقاضی به حساب پروژه

مرحله ۶: تایید مهاجرت متقاضی

مرحله ۷: ارسال پاسپورت های متقاضی و خانواده به کشور پرتغال جهت اخذ ویزای طلایی

Golden Visa of Portugal 

Introduction of the Country

Portugal , officially the Portuguese Republic is a sovereign state located on the Iberian Peninsula in southwestern Europe. It is the westernmost country of mainland Europe, being bordered to the west and south by the Atlantic Ocean and to the north and east by Spain. The Portugal–Spain border is 1,214 kilometres (754 miles) long, making it the longest uninterrupted border within the European Union.

?Why Should I Immigrate to Portugal

Straightforward and flexible investment requirements

Extremely low minimum stay requirements – 7 days first year and 14 days following periods of 2 years

Fully extensible to family members (with no further investment requirements)

Freedom to travel to all European countries members of the Schengen area

Possibility of Permanent Residency after 5 years and nationality after 6 years

No limitations on ownership of the selected investment

No limitation on subsequent investments or employment opportunities

Very limited number of documents required

Residency applications quickly processed

Access to all Portuguese Public Services, including health and education

 

?Am I Eligible to Apply

Minimum age of 25

:You should choose one of the above for investment

Buy a property worthing € ۵۰۰,۰۰۰

Buy Properties for Renovation worthing € ۳۵۰,۰۰۰

Minimum investment of € ۱ million

Creation of a minimum of 10 jobs

۳-۱- GENERAL REQUIREMENTS FOR ALL INVESTMENTS

Investment maintained for a minimum period of 5 years

Funds for investment should come from abroad

Residency application only submitted and approved after investment

Entry in Portugal with a valid Schengen visa

Absence of flags in Portuguese Immigration and Schengen services

Absence of conviction of relevant crime

 

[show-map id='1']
پرتغال جمعیت: 10,833,816 کشورهای بدون ویزا: 155 موقعیت: جنوب اروپا، غرب اسپانیا پایتخت: لیزبون مساحت: 92,090 مترمربع زبان: پرتغالی (زبان رسمی)، میرانده (زبان رسمی ولی بصورت محلی استفاده می¬شود) ادیان: مسیحی 84.3% نوع حکومت: نیمه ریاست جمهوری واحد پول: یورو