مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در آنتاریو

معرفی استان

انتاریو یکی از استان‌های کانادا است که از لحاظ جمعیت و فعالیت اقتصادی بزرگ‌ترین و قوی‌ترین می‌باشد. مرکز آن تورنتو است و اتاوا پایتخت کانادا نیز در این استان قرار دارد. نام آن از دریاچه انتاریو گرفته شده‌است. بالغ بر ۹۴٪ جمعیت استان انتاریو در قسمت جنوبی آن مشهور به انتاریو جنوبی متمرکز است. بیش از ۷۰٬۰۰۰ تن از ساکنان استان انتاریو ایرانی تبار هستند که عمدتاً در شمال شهر تورنتو (یورک شمالی و ریچموندهیل) سکونت دارند.  به طور میانگین درآمد اهالی انتاریو در بین استان‌های کانادا جزو بالاترین درآمدها می‌باشد، گرچه برخی از هزینه‌های زندگی بخصوص هزینه مسکن افزایش یافته‌است.

شرایط اولیه متقاضی

تجربه کاری

  • حداقل ۳۶ ماه تجربه کسب و کار تمام وقت در ۶۰ ماه گذشته.
  • تجربه به عنوان یک صاحب کسب و کار یا به عنوان یک مدیر ارشد (مدیریت کسب و کار).
  • اگر متقاضی تجربه کاری به عنوان یک صاحب کسب و کار و به عنوان یک مدیر ارشد دارد، فقط باید یک کدام را برای استفاده از EOI و درخواست خود انتخاب کند. متقاضی می تواند هر کدام که جدیدتر است یا به کسب و کار پیشنهادی اش مرتبط تر است، انتخاب کند.

دارایی

  • اگر کسب و کار پیشنهادی داخل تورنتو باشد، باید حداقل ارزش خالص دارایی ۱،۵۰۰،۰۰۰ دلار کانادا باشد.
  • اگر کسب و کار پیشنهادی خارج از GTA باشد، باید حداقل ارزش خالص دارایی ۸۰۰,۰۰۰ دلار کانادا باشد.
  • اگر کسب و کار پیشنهادی شما در حوزه ICT باشد (صرفنظر از جایی که تجارت شما را راه اندازی می کنید)، باید حداقل ارزش خالص دارایی ۸۰۰,۰۰۰ دلار کانادا باشد.

سرمایه گذاری شخصی

  • اگر کسب و کار پیشنهادی داخل تورنتو باشد، باید حداقل سرمایه گذاری شخصی $۱,۰۰۰,۰۰۰ ،و مالکیت سهام حداقل ۳۳٫۳ درصد باشد.
  • اگر کسب و کار پیشنهادی در حوزه ICT باشد (صرفنظر از جایی که تجارت شما را راه اندازی می کنید)، باید حداقل سرمایه گذاری شخصی ۵۰۰,۰۰۰ دلار کانادا و مالکیت سهام حداقل ۳۳٫۳ درصد باشد.

ایجاد شغل

متقاضی متعهد به ایجاد حداقل دو شغل دائمی برای شهروندان / ساکنان دائمی کانادا میباشد.

سفر اکتشافی:

اگر متقاضی یک کسب و کار موجود را خریداری کند، باید یک بازدید کاری در آنتاریو حداقل ۱۲ ماه قبل از سابمیت انجام دهد.

زبان:

CLB 4 در زبان انگلیسی

مراحل انجام مهاجرت

مرحله ۱: آماده سازی پیش از ثبت نام آنلاین EOI (شامل ابزار خود ارزیابی آنلاین)

مرحله ۲: ثبت نام آنلاین در EOI.

مرحله ۳: دعوت به اپلای کردن – اگر از متقاضی دعوت به Apply کردن شد، متقاضی میبایست پرونده را برای جریان کارآفرینی OINP آماده کند.

مرحله ۴: سابمیت آنلاین پرونده و پرداخت هزینه پرونده (Application Fee).

مرحله ۵: ارزیابی پرونده – تمام اطلاعاتی که متقاضی در پرونده آنلاین خود ارائه می کند، برای اطمینان از صحت و کامل بودن ارزیابی می شود. به عنوان بخشی از ارزیابی پرونده، لازم است که متقاضی در یک مصاحبه شرکت کند.

مرحله ۶: توافقنامه – اگر پرونده قبول شد، متقاضی یک توافقنامه را امضا خواهد کرد که شامل تعهداتی برای سرمایه گذاری و ایجاد شغل در استان می باشد.

مرحله ۷: قبل از ورود – مجوز کار موقت. برای دریافت مجوز اقامت موقت از اداره مهاجرت، یک نامه مجوز کار موقت از IRCC برای ایجاد کسب و کار متقاضی در انتاریو صادر می شود. لطفا توجه داشته باشید که IRCC اختیار صدور مجوز کار موقت را دارد.

مرحله ۸: پس از ورود – ایجاد کسب و کار: پس از وارد شدن به انتاریو، متقاضی مهلت ۲۰ ماهه برای ایجاد و اجرای طرح کسب و کار خود خواهد داشت.

مرحله ۹: انتخاب – درصورتیکه متقاضی وظایف توافقنامه را برآورده کرده باشد، ممکن است توسط OINP نامزد اخذ اقامت دائم شود.

مرحله ۱۰: بعد از انتخاب – نامزدهای موفق باید ظرف ۶ ماه پس از انتخاب توسط OINP برای اقامت دائم اقدام کنند. نظارت پس از انتخاب تا ۳۶ ماه بعد از به دست آوردن اقامت دائم به طول می انجامد.

 

  • About Ontario Entrepreneurship

The Ontario Immigrant Nominee Program’s Entrepreneur Stream is designed to support individuals from outside of Canada who are looking to implement a new business idea or buy an existing business in Ontario. The Entrepreneur Stream offers entrepreneurs the opportunity to be nominated for permanent residence once their business has been successfully established in Ontario.

  • Eligibility Criteria

There are five factors that have minimum eligibility requirements for you and your business partner (if applicable).

  • Experience: At least 36 months of full-time business experience in the last 60 months.
    • Your experience must be as a business owner OR as a senior manager (business management).
    • If you have experience as a business owner and as a senior manager, you must choose only ONE to use for your EOI and for your application (if you are invited to apply). You may choose either experience (i.e. whichever is the most recent or has more relevance to your proposed business).
  • Net Worth: If your proposed business will be located within the GTA, you must have a minimum net worth of $1,500,000.
    • If your proposed business will be located outside the GTA, you must have a minimum net worth of $800,000.
    • If your proposed business will be in the ICT/Digital Communications sector (regardless of your proposed business location), you must have a minimum net worth of $800,000.
  • Personal Investment Fund: If your proposed business will be located within the GTA, you must make a minimum personal investment of $1,000,000 and have a minimum equity ownership of 33.3 per cent.
    • If your proposed business will be located outside of the GTA, you must make a minimum personal investment of $500,000 and have a minimum equity ownership of 33.3 per cent.
    • If your proposed business will be in the ICT/Digital Communications sector (regardless of where you set up the business), you must make a minimum personal investment of $500,000 and have a minimum equity ownership of 33.3 per cent.

 

Job Creation: You must commit to create at least two permanent full-time jobs for Canadian citizens/permanent residents

  • Exploratory Visit: If you purchase an existing business, you must make at least one business-related visit to Ontario in the last 12 months, prior
  • submitting your application
  • Language Requirement: Official language proficiency at a Canadian Language Benchmark (CLB) 4 level or equivalent

 

Overview of The Process

We encourage you to visit Ontario before registering an EOI to learn about potential business opportunities and to get a better understanding of the local business environment.

STAGE 1

Step 1: Preparation before registering an online Expression of Interest (EOI) (includes online self-assessment tool)

Step 2: Register an online EOI

Step 3: Invitation to apply – If you are invited to apply, you can prepare an application to the OINP Entrepreneur Stream

Step 4: Submitting your online application and application fee

Step 5: Application Assessment – all information that you provided in your online application will be verified to ensure accuracy, legitimacy and completeness.  As part of your application assessment, you will be required to attend a mandatory interview

Step 6: Performance Agreement – If your application is approved, you will sign a Performance Agreement outlining the commitments you have made to invest and create jobs in the province

STAGE 2

Step 7: Before You Arrive – Temporary Work Permit. You will be issued a temporary work permit support letter to apply for a temporary work permit from Immigration

Refugees and Citizenship Canada (IRCC) in order to establish your business in Ontario. Please note that IRCC retains the authority to issue temporary work permits

Step 8: After You Arrive – Business Establishment: Once you’ve arrived in Ontario you will have 20 months to build your business and implement your business plan

Step 9: Nomination – If you meet the commitments of your Performance Agreement, you may be eligible to be nominated by the OINP for permanent residence

Step 10: After Nomination – Successful nominees must apply to IRCC for permanent residence within six months of being nominated by the OINP.  Post-nomination monitoring will continue for a period of 36 months after the attainment of permanent residence

( Previously known as Citizenship and Immigration Canada (CIC)

کانادا جمعیت: 35,362,905 کشورهای بدون ویزا: 154 موقعیت: شمال امریکا پایتخت: اتاوا مساحت: 9,984,670 مترمربع زبان: انگلیسی(زبان رسمی) 58.7%، فرانسه(زبان رسمی) 22% ادیان: مسیحی 59.5% نوع حکومت: دموکراسی پارلمانی فدرال تحت قلمرو سلطنت مشروطه و مشترک المنافع واحد پول: دلار کانادا