سرمایه گذاری کبک

۱-معرفی استان

کبک یکی از  ۱۰استان‌ کانادا می باشد. مرکز آن شهر کبک و بزرگ‌ترین شهر آن مونترال است. کبک تنها استان کانادا با جمعیت غالباً فرانسوی زبان و تنها استان این کشور است که زبان رسمی آن در سطح استانی فرانسوی است. این استان از نظر جغرافیایی بزرگ‌ترین و از نظر جمعیت دومین استان کانادا (پس از اونتاریو) به شمار می‌رود.

۲- چرا مهاجرت به کانادا؟

  • محیط زیست بدون تهدید با کنترل های زیست محیطی سخت.
  • سیستم مراقبت بهداشتی عالی; یکی از بهترین ها در جهان میباشد.
  • سیستم آموزش عالی; یکی از معتبر ترین ها در جهان است.
  • یکی از امن ترین کشورها برای زندگی کردن; ارائه کیفیت عالی زندگی.
  • یکی از پرارزش­ترین گذرنامه ها برای سفرهای بین المللی.

۲-مزایای مهاجرت به روش سرمایه گذاری

  • عدم نیاز به مدارک زبان
  • عدم نیاز به تحصیلات عالیه
  • عدم وجود تعهد در زمینه ایجاد حرفه و بیزینس در کانادا
  • عدم نیاز به طرح توجیهی (Business Plan)
  • امکان انجام مصاحبه فارسی در کمتر از یک سال
  • اخذ اقامت دائم و بدون شرط برای متقاضی، همسر و فرزندان(زیر ۲۲ سال)

۳-شرایط لازم برای متقاضی

  • داشتن حداقل دارایی به میزان ۲ میلیون دلار کانادا (این دارایی می تواند به صورت ملک، سهام، پول نقد و …به نام متقاضی یا همسر باشد)
  • داشتن حداقل ۲ سال سابقه مدیریت در امور اجرایی یا دارا بودن کسب و کار در ۵ سال گذشته.
  • ثابت کردن تجربه کسب و کار
  • ارائه اسناد و مدارکی که منبع و منشا درآمد را مشخص کند.

۴- گزینه های سرمایه گذاری

  1. Full Investment

متقاضیانی که این گزینه را انتخاب کرده اند باید حداقل ۱ میلیون و دویست هزار دلار کانادا را در یک سرمایه گذاری تضمین شده دولتی سرمایه گذاری کنند و آن را به مدت پنج سال نگه دارند. در پایان این دوره، مبلغ تضمین شده کامل به سرمایه گذار بازگردانده می شود.

  1. Financed Investment

پرداخت ۳۳۰٫۰۰۰$ کانادا بدون بازگشت.

 

۵-مراحل مهاجرت

مرحله ۱: تکمیل مدارک، ارسال پرونده و پرداخت هزینه بررسی دولت کبک .CAD $15111

مرحله ۲: دریافت نامه تایید کامل بودن پرونده File Number)) از اداره مهاجرت کبک.

مرحله ۳: انجام مصاحبه. در صورت تکمیل بودن مدارک ممکن است پرونده بنا به نظر افسر مستقیما و بدون نیاز به انجام مصاحبه نامه قبولی را دریافت کند.(Waive) در این مرحله مدارک متقاضی و نحوه بدست آوردن دارایی آنها بررسی می شود.

مرحله ۵: اعلام نتیجه قبولی و دعوت به پرداخت مبلغ سرمایه گذاری لازم : (سپرده گذاری قابل برگشت  ۱ میلیون و دویست هزار دلار برای ۵ سال بدون سود و یا پرداخت مبلغ ۳۳۰ هزار دلار غیر قابل برگشت در مهلت ۱۱۰ روز)

مرحله ۶: بعد از قبولی از کبک و دریافت CSQ ، مدارک لازم برای دولت فدرال ارسال می شود. در مرحله فدرال آزمایشات پزشکی(Medical Check) و بررسی عدم سوء پیشینه انجام می گردد.

مرحله ۷: صدور ویزای اقامت دائم کانادا برای متقاضی و خانواده.

 

۶- شرایط مورد نیاز برای شهروندی

سرمایه گذاران و اعضای خانواده ای که به مدت ۳ سال از ۴ سال (۱،۰۹۵ روز) در کانادا زندگی کرده اند، دارای دانش کافی انگلیسی و یا فرانسوی دارند، هیچ سابقه کیفری ندارند و درکی از حقوق و مسئولیت های شهروندی، و همچنین تاریخچه کانادا، ارزش ها، نهادها و نمادها دارند، واجد شرایط درخواست شهروندی هستند.

 

Introduction of the Province 

Québec is a predominantly French-speaking province in eastern Canada with 2 vibrant cities in its south, connected by the Chemin du Roy highway along the Saint Lawrence River. Quebec is Canada’s largest province by area and its second-largest administrative division; only the territory of Nunavut is larger. Dating to 1608, Québec City retains its old colonial core, Place Royale, and historic harbor, Vieux Port, now known for nightlife.

? Why Should I Immigrate to Quebec

No need for language certification

No need for high school certification

No commitment to Create a Business Plan in Canada

Ability to conduct a Persian interview in less than a year

Obtaining a permanent residency for the applicant, spouse and children (under the age of 19)

? Am I eligible to apply

-Have, alone or with his accompanying spouse, including de facto spouse, net assets of at least $1,600,000 CAN obtained legally

-Have at least 2 years of experience in management in the last 5 years

The Process of Migration

Step 1: Completing documents, submitting an application and paying a processing fee of $ 15,111 for the Quebec Government

Step 2: Receiving a File Number from the Quebec Immigration Office within 1-3 months

Step 3: An Invitation to the interview. If the documents are completed, the acceptance letter may be received by the officer directly and without an interview. At this stage, the applicant’s documents and are reviewed

Step 4: Carrying out an interview and announcing the results.

Step 5: Payment of 220,000$ within 110-day deadline after receiving the or Acceptance Letter or deposit of $ 800,000 in 5 years and receiving “CSQ” from the Quebec Immigration Office

Step 6: After receiving the acceptance from Quebec and a CSQ, the necessary documents are sent to the federal government. At the federal level, Medical and security examinations are performed

کانادا جمعیت: 35,362,905 کشورهای بدون ویزا: 154 موقعیت: شمال امریکا پایتخت: اتاوا مساحت: 9,984,670 مترمربع زبان: انگلیسی(زبان رسمی) 58.7%، فرانسه(زبان رسمی) 22% ادیان: مسیحی 59.5% نوع حکومت: دموکراسی پارلمانی فدرال تحت قلمرو سلطنت مشروطه و مشترک المنافع واحد پول: دلار کانادا