برنامه کار آفرینی منیتوبا

۱-معرفی استان

منیتوبا یکی از استان های سرسبز کانادا می‌باشد و با داشتن تقریباً ۱٫۲ میلیون نفر جمعیت، پنجمین استان پر جمعیت کانادا است. صنایع اصلی آن معدن، تولیدات صنعتی و کشاورزی می‌باشد. استان منیتوبا به منظور کمک به رشد سریعتر اقتصادی به دنبال جذب مهاجرین جدید می‌باشد. این استان در سالهای اخیر شمار زیادی از مهاجرین را جذب کرده و در تلاش است تا سالانه ۱۰۰۰۰ نفر مهاجر جدید بپذیرد.

۲- مزایای مهاجرت به منیتوبا

  • مخارج پایین زندگی و قیمت مسکن بسیار مقرون به صرفه در مقایسه با سایر شهرهای بزرگ کانادا
  • دارای یکی از بهترین خدمات درمان عمومی
  • سیستم آموزشی با کیفیت بالا
  • محلی امن برای زندگی، تحصیل و کسب خصوصا برای مهاجران خارجی

۳- شرایط اولیه برای اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه کار آفرینی منیتوبا

۱- حداقل دارایی خالص ۳۵۰،۰۰۰ دلار کانادا (شامل ارزش املاک و سهام معتبر و موجودی بانکی)

۲- حداقل ۳ سال سابقه مدیریتی و اجرایی طی ۵ سال گذشته

۳- بدست آوردن حداقل ۶۰ امتیاز در جدول امتیازی استان (برای شروع اقدام)

۴- انجام یک سفر تحقیقی به منیتوبا به مدت حداقل ۵ روز کاری برای بررسی فرصتهای تجاری و کیفیت زندگی

۵- ارایه یک طرح اقتصادی مبتنی بر وعده سرمایه گذاری در استان منیتوبا به ارزش حداقل یکصد و پنجاه هزار دلار کانادایی.

۶- ارائه مدرک آزمون آَیلتس با حداقل نمره ۴٫۵ (برای متقاضی اصلی) و حداقل نمراه ۵٫۰ (برای همسر متقاضی) و یا مدرک معادل TEF فرانسه

۷- پرداخت مبلغ ۱۰۰,۰۰۰$ بعنوان ودیعه قابل برگشت ظرف مدت سه ماه پس از اعلام قبولی در مصاحبه

۴- شرایط بازپس گیری ۱۰۰ هزار دلار ودیعه

  • اجرای طرح اقتصادی به ارزش حداقل ۱۵۰ هزار دلار کانادا یا سرمایه گذاری در خرید یک بیزینس موجود در مانیتوبا (با حداقل ۳۳٫۳۳% سهام آن بیزنس).
  • سرمایه گذاری در موارد شخصی (همانند خانه و ماشین) و سرمایه گذاری ای که منجر به سود بانکی شود غیر قابل قبول است.
  • سرمایه گذاران مهلت دارند تا حداکثر ۲ سال از زمان ورود به منیتوبا تعهدات خود را انجام دهند. پس از انجام سرمایه گذاری و اداره بیزنس و استخدام یک نفر به مدت حداقل یکسال در این استان، مبلغ ودیعه بازپس داده خواهد شد.

۵- مراحل انجام مهاجرت

مرحله ۱: ثبت نام آنلاین در سیستم مربوط به مهاجرت  EOIبا داشتن حداقل ۶۰ امتیاز (کسب قبولی نهایی بدلیل رقابت زیاد تعداد متقاضی معمولا نیاز به امتیاز بالای ۸۵ دارد)

مرحله ۲: انجام سفر تحقیقی به استان

مرحله ۳: دعوت به مصاحبه (حضوری یا در فضای مجازی)

مرحله ۴: اعلام قبولی متقاضیان واجد شرایط پس از مصاحبه و ارزیابی کامل طرح اقتصادی ارایه شده به استان(Business Plan)

مرحله ۵: دعوت به پرداخت وچه ودیعه قابل بازگشت به مبلغ ۱۰۰,۰۰۰دلار کانادا به دولت مانیتوبا

مرحله ۶: صدور نامه انتخاب نهایی از طرف استان (Nomination) و ارسال پرونده جدید به دولت فدرال برای شروع پروسه فدرال

مرحله ۷: بررسی عدم سوء پیشینه و انجام آزمایشات پزشکی و صدور ویزای اقامت دائم (PR)

 

Introduction of the Province

Manitoba is a Canadian province bordered by Ontario to the east and Saskatchewan to the west. It is Canada’s fifth-most populous province with its estimated 1.3 million people. Its landscape of lakes and rivers, mountains, forests and prairies stretches from northern Arctic tundra to Hudson Bay in the east and southern farmland. Much wilderness is protected in more than 80 provincial parks, where hiking, biking, canoeing, camping and fishing are all popular

?Why Should I Immigrate to Manitoba

Low costs and affordable housing prices compared to other major Canadian cities

High quality education system

The best public health service

A safe place to live and study for foreign immigrants

Low investment cost

 ?۳-Am I Eligible to Apply

The MPNP-B requires individuals to

Have a minimum personal net worth of $350,000

Make a minimum investment of $150,000 and take ownership of at least 1/3 of an eligible business

Have previous business ownership or a minimum 3 years of senior management experience

Create a business plan

Make a $100,000 government deposit

Participate in the day to day management of the business

The Process of Migration

Step 1:  Submit an Expression of Interest (EOI) through the online system with 60 points

Step 2: Going on an exploratory travel

Step 3: An invitation to an interview (online or in person)

Step 4: Introduction of Qualified Applicants after fully evaluating the applicant’s employment plan in the province

Step 5: Complete the deposit contract and send 100,000$ to the Manitoba government

Step 6: Medical and security examinations and issuance of permanent resident visas

کانادا جمعیت: 35,362,905 کشورهای بدون ویزا: 154 موقعیت: شمال امریکا پایتخت: اتاوا مساحت: 9,984,670 مترمربع زبان: انگلیسی(زبان رسمی) 58.7%، فرانسه(زبان رسمی) 22% ادیان: مسیحی 59.5% نوع حکومت: دموکراسی پارلمانی فدرال تحت قلمرو سلطنت مشروطه و مشترک المنافع واحد پول: دلار کانادا