برنامه کارآفرینی ساسکچوان

معرفی استان

ساسکچوان دشت و استانی شمالی در غرب کانادا و تنها استان بدون مرز طبیعی این کشور است. مرکز آن رجاینا و بزرگترین شهر آن سَسکَتون است.

وسعت استان سسکچوان ۶۵۱٬۹۰۰ کیلومتر مربع است که نزدیک به ۱۰ درصد آن (۵۹٬۳۶۶ کیلومتر مربع معادل ۲۲۹۰۰ مایل مربع) آب شیرین و عمدتاً شامل رودخانه‌ها، مخازن و ۱۰۰٬۰۰۰ دریاچه موجود در این استان می‌شود. طبق برآورد سال ۲۰۱۱ جمعیت سَسکَچوان ۱٬۰۳۳٬۳۸۱ نفر بوده است.

 مزایای این روش

-گرفتن اقامت دائم کانادا بعد از سرمایه گذاری
-گرفتن اقامت برای همسر و فرزندان زیر ۱۹ سال
-عدم پرداخت ودیعه

شرایط متقاضی

  • داشتن دارایی به مبلغ حداقل ۵۰۰ هزار دلار کانادا
    •    اثبات انباشتگی این دارایی از طریق قانونی
    •    داشتن حداقل ۳ سال سابقه در زمینه کار آفرینی و  مدیریت کسب و کار

حداقل شرایط گرفتن دعوتنامه استانی
پس از گزینش توسط استان ساسکاچوان برای دریافت دعوتنامه برای اقامت دائم کانادا متقاضی باید شرایط زیر را برآورده سازد:

  • سرمایه گذاری به مبلغ حداقل ۳۰۰ هزار دلار کانادا در ۲ شهر رجینا یا ساسکاتون و یا حداقل ۲۰۰ هزار دلار کانادا در سایر نقاط استان ساسکاچوان
    •    مالکیت حداقل ۳۳ درصد کسب و کار در ساسکاچوان یا سرمایه گذاری بالای ۱ میلیون دلار کانادا
    •    داشتن نقش مدیریتی فعال در کسب و کار به صورت روزانه و مستمر
    •    ایجاد حداقل ۲ فرصت شغلی برای شهروند یا مقیم استان ساسکاچوان در صورتی که کسب و کار جدید ایجاد شده باشد.

۳- مراحل مهاجرت

مرحله ۱:   فرستادن درخواست علاقه مندی به ثبت نام در برنامه مهاجرتی( EOI) :
در این مرحله متقاضیان برای سکونت در ساسکاچوان و احداث کسب و کار ابراز علاقه مندی می کنند.متقاضیان باید مدارکی از قبیل سابقه کاری، دارایی ها، طرح توجیهی کسب و کار خود را ارائه دهند.
I.    متقاضیاتی که حداقل شرایط لازم را آورده باشند وارد مجمع متقاضیان می شوند.
II.    بعد از فرستادن پرونده متقاضیان داخل مجمع بر حسب امتیاز رتبه بندی می شوند.

مرحله ۲:    دعوت به تشکیل پرونده مهاجرتی

در این مرحله از متقاضیان با امتیاز بالاتر برای تشکیل پرونده دعوت به عمل می آید.
متقاضیانی که تایید شده باشند از استان ساسکاچوان نامه قبولی دریافت می کنند که از این طریق می توانند از اداره مهاجرت کانادا درخواست ویزای کاری موقت ۲ ساله نمایند.

ویزای کاری به متقاضی و خانواده آنها امکان اقامت و احداث کسب و کار در ساسکاچوان را می دهد.

مرحله ۳:    دعوتنامه برای دریافت اقامت دائم
در این مرحله متقاضیانی که شرایط قرارداد برنامه کسب و کار را اجرا نموده اند توسط استان ساسکاچوان برای گرفتن اقامت دائم به اداره مهاجرت کانادا معرفی می گردند.

امتیاز بندی
طبق گزارش های اعلام شده از طرف اداره مهاجرت استان ساسکاچوان تاکنون ۸۰ دعوتنامه برای متقاضیانی که حداقل ۱۱۰ امتیاز کسب کرده اند صادر شده است.
همچنین طبق همین گزارش میانگین امتیاز قبولی ۱۲۵ بوده است.

امتیاز بندی برنامه کار آفرینی ساسکاچوان براساس چند فاکتور زیر طبقه بندی شده است و اولویت دعوت به مصاحبه با کسانی است که امتیاز بیشتری را کسب کنند .

صاحبان و مدیران مزارع

این گروه برای متقاضیانی می باشد که با داشتن تجربه در زمینه مزرعه داری، قصد راه اندازی یا خرید یک مزرعه را در استان ساسکاچوان دارند.
برای واجد شرایط شدن در این برنامه مهاجرتی تجاری، متقاضی باید:
• دارای حداقل ۵۰۰ هزار دلار کانادا، دارایی خالص شخصی باشد.
• مبلغ ۷۵ هزار دلار کانادا، به عنوان ودیعه به دولت ساسکاچوان پرداخت نماید.
• قبل از درخواست، یک بازدید اکتشافی از استان ساسکاچوان داشته باشد.
• از علم کافی در زمینه مزرعه داری و کشاورزی، برخوردار باشد. (این مورد به وسیله مدارک ارائه شده از طرف متقاضی و یا حتی مصاحبه، باید توسط استان تایید شود)

کشاورزان جوان

این امکان وجود دارد که متقاضی فعالیت در بخش کشاورزی، با داشتن شرایط زیر، تحت عنوان کشاورز جوان اقدام نماید:
• سنی کمتر از ۴۰ سال.
• دارای حداقل ۳ سال سابقه فعالیت در امور کشاورزی و مزرعه داری.
• دارای حداقل ۳۰۰ هزار دلار کانادا، دارایی خالص شخصی.
• دارای طرح توجیهی زودبازدهی، در زمینه فرصت های تجاری در بخش کشاورزی استان ساسکاچوان. (طرح توجیهی باید تایید کند، تجارت حاصل از مزرعه داری، سالانه حداقل ۱۰ هزار دلار کانادا سود خواهد داشت)
• دارای مهارت های قابل عرضه در بازار اشتغال استان ساسکاچوان.
• داشتن بازدیدی اکتشافی از استان ساسکاچوان.
• سرمایه گذاری حداقل به مبلغ ۱۵۰ هزار دلار کانادا، در زمینه تجارت در بخش های کشاورزی و مزرعه داری.

برای مشاهده جدول فاکتورهای انسانی کلیک کنید …

کانادا جمعیت: 35,362,905 کشورهای بدون ویزا: 154 موقعیت: شمال امریکا پایتخت: اتاوا مساحت: 9,984,670 مترمربع زبان: انگلیسی(زبان رسمی) 58.7%، فرانسه(زبان رسمی) 22% ادیان: مسیحی 59.5% نوع حکومت: دموکراسی پارلمانی فدرال تحت قلمرو سلطنت مشروطه و مشترک المنافع واحد پول: دلار کانادا